Vasadi Könyvtár és Művelődési Ház

Elérhetőség

Cím:2211.Vasad, Petőfi u.54.

Telefon: 06-30/222-17-83

E-mail: muvhaz@vasad.hu

PEST MEGYEI KISTELEPÜLÉSEK KÖZÖS KÖNYVTÁRI HONLAPJA

 

 

Jeles napok

Nagy öröm volt számomra a sok induló és a csodaszép alkotások. A zsűrinek bizony nem volt könnyű dolga a helyezések eldöntésénél. A döntésben a korcsoport, a színek, a tér kitöltése, a mozgás megjelenítése volt hangsúlyban. A meghirdetett három kategóriát kérésükre kibővítettük négy kategóriára, így 12 kisgyermeket díjazhattunk.

2019. évben a zsűri tagjai: - Anka Margó, a Csillagfürt Művészeti Alapítvány vezetője - Tímár Irén festőművész és N. Sebestyén Kata költő, festőművész, a Monori Kézműves Alkotók tagjai - Lukács René festőművész.

 

Óvodás kategóriában:

1. helyezett Matyó Bodza

2. helyezett Szekeres Zsófia

3. helyezett Fegyverneki Martin

Alsós 1. kategóriában

1. helyezett Édes Borbála

2. helyezett Veres Anasztázia

3. helyezett Kalina Gréta

 

Alsós 2. kategóriában

1. helyezett Kiss Kinga

2. helyezett Kiss Natália

3. helyezett Búzás Bence

 

Felsős kategóriában

1. helyezett Turjányi Vilmos

2. helyezett Dévényi Mózes

3. helyezett Vízi Laura

A zsűri egy különdíjat is odaítélt a Vasadi Napközi Otthonos Óvoda Csibészke csoportjának, akik Csipeszné Magda Ildikó és Hardik Mariann ötlete alapján egy életnagyságú kokárdát alkottak a kiscsoportos ovisokkal. A picik festékes kézlenyomata alkotja a nemzeti színeket a kokárdán. Ezt az ötletet, közösségfejlesztést a zsűri különdíjjal ismerte el, amely egy oklevélből és egy zsák finom trudiból áll a csoport számára. A díjak átadásakor nyújtott segítséget külön köszönöm Lukács Renének. Minden kedves indulónak szeretettel gratulálok, a kiállítás egy hétig megtekinthető a művelődési házban, utána az alkotások a könyvtár nyitvatartási idejében átvehetők.