Vasadi Könyvtár és Művelődési Ház

Elérhetőség

Cím:2211.Vasad, Petőfi u.54.

Telefon: 06-30/222-17-83

E-mail: muvhaz@vasad.hu

PEST MEGYEI KISTELEPÜLÉSEK KÖZÖS KÖNYVTÁRI HONLAPJA

 

 

Jeles napok

Immáron 4. alkalommal került megszervezésre intézményünkben a Húsvéti Játszóház. Idén számos újdonsággal leptük meg vendégeinket. A Monori Kézműves Alkotók Klubjának tagjai foglalkoztatót tartottak, ahol húsvéti ajtódíszeket, képeslapokat készíthettünk. A gyerekeket állatsimogató várta, két kisbárány és kisnyuszik tették felejthetetlenebbé ezt a napot.

Az előtérben tojásfát állítottunk, amelyre gyönyörű horgolt és tört tojásdíszítések garmada került. Igazi dísze lett az előtérnek, amely már a héten fűzfaágakkal kidíszítve várta a látogatókat. Prakter Jánosné, Eszter felajánlásából a három nyuszkót kisorsoltuk a résztvevő gyerekek között. 
A foglalkozás közben lehetett fogyasztani, a diákság nagy kedvence a kalács és kakaó sikert aratott idén is, de készültünk szezámmagos és sajtos pogácsával, szendvicsekkel is. Mindenkinek köszönöm, aki a vendéglátáshoz hozzájárult egy kis harapnivalóval, süteménnyel. Köszönet Vasad Község Önkormányzatának a program anyagi támogatását. 
Köszönöm Csizmadia László tanyagondnoknak, hogy hétvégén is munkába állt, és megoldotta a kézműveseink Vasadra és Monorra szállítását. 
Köszönet Marton József Zoltán polgármesternek és családjának és Sándor Jánosnak az állatsímogató megvalósítását és az állatok szállítását. 
Köszönöm Fodor András és Benke Zsolt segítségét a dekorációhoz szükséges fűzfákért. 
Köszönöm a Williams Televíziónak az interjút és a felvételt. 
S legvégül mindenkinek, aki eljött, Tőletek lett gazdag ez a nap! A Vendégkönyvet olvasva - szép gondolatokat örökül hagyva- nagyon boldog vagyok, csodaszép nap volt. Boldog Húsvétot kívánok minden kedves Olvasónak!